Tuesday, December 21, 2010

2 minggu lepas

Saja nak update gambar Na & Saif last 2 weeks.  Papa bawak jalan2. :p  Tengok, susah sungguh nak ambil gambar anak teruna nie.  Tak duduk diam.





Budak kesayangan Mama & Papa.


Saif naik plane kat Alamanda. 


Tunggu food kat Saba Restaurant.  Kesian Papa dah lama tak pekena favvy dish dia.  So, bagi chance.


Na dah jemu makan mandy rice + lamb kat Saba.  So try chicken kebab sandwich.  Pun sedap jugak.  :p  Saba nie OK.  Tapi crowded sangat!  Bila dah order, kita akan dapat kad.  So, nanti nak bayar kita cuma bawak kad tue.  Which is good sebab Na tak suka, lepas dah siap makan kena bagitau balik benda yang kita makan & minum untuk dikira harga.  Huhuh...  Yg pelik sikit sebab diorang takde sistem waktu nak serve the food.  Meaning to say diorang tak tahu, makanan A untuk meja B ke C ke Z.  So agak annoying la, sebab kita pulak yang kena panggil waiter tue tanya food apa dia bwk and mintak if ours.  Dah banyak kali Na kena.  So, agak tak selesa.  Huhuh..  Tapi makanan macam biasa la...  Sedap!!!!  :) 


Itu saja cerita Sabtu, dua minggu lepas.  Nanti Na cerita Ahad, 2 minggu lepas pulak.  Heheh..



3 comments:

senioritasara said...

rindu saif!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
saba kt cyber ye?mcm sedap! kena try ni

CIK NANA said...

Hi sara.... mmg sedap!!
cyberjaya, try la..
miss u n rafiq too

iyan shazlind said...

terigin nak jumpa si comel saif ni...the 1st and the last jumpa setakat ni time dia baru mengenal dunia..mata dia pun waktu takleh nak bukak betul2 lagi and 1 more thing at that time aunty pun takut2 cuak nak dukung saif (pengakuan ikhlas ni) hehehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...