Saturday, November 13, 2010

Lost Tapes

Dalam takut-takut nie ada hati nak jadik peminat Lost Tapes.
Huhuh..
Channel 551, Wednesday, dalam pukul 9.30 pm onwards kot.
Tak ingat.


Konon-konon kisah benar.
Siap ada bukti rakaman video.
Sesapa bleh sahkan memang Lost Tapes tue cerita betul ek?


Yang paling Na takut is..
Ada sorang girl nie nak join kumpulan black metal.
So, group tue bawak dia untuk upacara pemujaan kat kubur.
Then ada anjing hitam besar yang ganggu them.
Mitosnya ialah siapa yang nampak anjing hitam tue lebih dari 3 kali akan mati.
So, genap 3 kali jek nampak anjing tue sume terus naik keta and blah.
Tapi accident.
So semua mati kecuali the new girl yang nak join group tue.
And that girl blah dengan anjing hitam tue..??
Then bila polis dapat tape tue, diorang carik la that girl untuk jadik saksi.
Tapi alamat that girl tak wujud pon.
In fact, nama that girl takde pon dalam register uni.
Sapa that girl???
Huhuh..
Takut!



Ala, merepek la Na nie.
Kang nak masuk toilet pon takut!
:(


Bye, nak tido dah.
Lari..............
Tapi kalau ada info nak share pasal lost tapes sila la ek?




No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...