Monday, November 1, 2010

Jom ronda My Dear, Warehouse Sale!

Hi peeps, bersambung dengan entry gambar betul!
:)
Papa dah lama ushar meja nie untuk Saif.
Colourful and cute!


Normal price RM199.
Kat Warehouse cuma RM99.
Tapi Na tak beli pun, mungkin tahun depan.
Insya Allah!


Pastu geram tengok walkers nie.
Banyak jenis, kaler, bentuk..
Pendek kata, macam2 ada lah.
Ada yang RM 40 je.


Owh, car seat pon banyaaaaak pilihan!
Geramnya tengok!!


Saif's My Dear car seat.
Rasanya boleh jadik duta nie.
Saif banyak barang My Dear!
:)


Dan owh, bouncer menawan!
I like!!


Nie aunty Nana beli untuk Khaira si kembar, Aqeef and Nizam's new son.
Price range from RM60 to RM100.


Na beli Safety Gate untuk dapur.
RM 120.


Kalau dah nama lelaki.
Suka nak tengok benda2 racing nie.
Huhuh..


Mula-mula Na nak beli buaian nie.
RM 70.


Tapi tiba-tiba mata terlihat sesuatu yang lebih mantap!


Yea!
RM 370.
Murah compared to anything similar in the market.


Boleh main basket ball.


Swing for ur baby.
Dengan pemegang keselamatan.
And the best part is buaian nie ada muzik.
:)


Ada slide lekuk-lekuk.
Na prefer yang lekuk dari slide yang straight.


Yang straight macam nie..



So, kids akan menggelongsor kebawah dengan laju.
Sebab takde bonggolan yang akan memperlahankan momentum penurunan.
Bahasa tak boleh blah..
Huhuh...


Dis one is lekuk-lekuk.
Saif akan menggelongsor dengan kelajuan sederhana.
Selamat for kids.
(",)


3 in 1.
Iman, Amna, Carliff!
Meh umah Cikna!


So, silalah jenguk Warehouse Sale, My Dear!
(",)



1 comment:

nieda said...

bestnya, insyaallah nk pergi hari ni

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...