Wednesday, November 24, 2010

Bangkok Dreamworld : Rides, Parade & random pics

Ok, I promise this is the last entry on Dreamworld.  It might take several minutes to browse through all the funny + interesting + cute pics.  Do enjoy k?  And kalau nak pegi, jangan lupa pegi tempat yang Na ter skip.  Banyak lagi tempat best2 tapi dah tak sempat.  Owh, Tix counter close at 2pm tau!


Tak cukup2 naik monorail kat Mesia, kita naik lak kat Thailand.
Heheh..



Wah, macam gambar pengantin lak.
Hehe..
Photog of the day were Abg Fendi, Abg Jep.
TQ so much!
Jangan bosan ek, asik nmpk muka hani, hani dan hani...
:)



Then, kitorang singgah gerai beli raincoat ngan drinks.
Dahaga babe!
(",)


Siap dah pakai...
Heheh..
Nape pakai ek??
Sebab kitorang nak naik...


Yea...  Basah lencun woooo....  Ada lagi satu kitorang naik ride yg basah2 gak. Tapi takde gambar.  Jom kita tengok rides available in Dreamworld.  Sikit je tau..




KLCC tuh!!!



Jom naik keta ngan Na...
:)





Hahah, this is my hero!



* ahem * ahem *





Pokok pun pakai baju. 







Teka, Na amik gambar ngan benda apa yg besar belakang Na tue?  Ok, tengok gambar bawah ek?


Orang ditelan bumi.
:p


Rendangnya Cik Nana..



Kata Negara Gajah Putih, sure la ada gajah.  Bleh naik tau, pusing2 Dreamworld naik gajah.  Kelas ah!
(",)
And then ada perarakan tau.  Ada kereta berhias, ada maskot, ada orang tinggi dan mcm2 lagi la.  Jom cuci mata..








Itu sahaja..

Bye Dreamworld.
Highly recommended untuk sesiapa yang nak pegi Bangkok!
:p

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...