Tuesday, November 23, 2010

Dreamworld : Hollywood Actions, 4D Movie & Giant House

Dah abih bergambar kat tempat2 menarik di seluruh dunia.  Gerak nak gi tengok tempat2 lain..  Tapi ops, biar train jalan dulu!


Owh cantik..



Masuk rumah gergasi dulu.  Heheh..


Kasut besar.


Kerusi rehat besar.


Semua besar2 la..


Saya terperangkap dalam sangkar cinta...


Eh, ramai lagi yang terperangkap sama rupanya..


Shhh, nie la gergasinya.  :) 


Pas abih teroka rumah giant nie, pegi tengok 4D movie lak.  Sekejap jek.  Dalam 15-20 mins.  Cerita pasal saintis2, tapi in bahasa Siam.  OMG, tak paham den.  Tapi not bad la dia punya sound effect.  Ala-ala real la jugak sebab kalau orang tue bersin, ko kena air, kelawar terbang, kena kepala ko.  Heheh..  Best la..


Then, gerak ke part paling mengujakan.. 


Hollywood Action! 

Heheh, Na tak pernah jejak kaki kat Universal Studio, so tak boleh nak compare.  Tapi Na suka la tempat nie.  Cuma tak boleh bawak kids kot, meletup2.  Terkejut oo...





Dah abih berlakon, leh amik gambar ngan hero..







1 comment:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...