Sunday, October 17, 2010

Green Connection, KK

Sewa keta Myvi putih idaman hati.


Pagi-pagi dah gerak cari jalan ke Green Connection KK.

 2 above pics are google-ed.
:)

Sekejap je journey to Green Connection nie.
Sebab ada orang Sabah yang baik hati tunjuk jalan.
Thanks Abg cool!
Masuk RM15 sorang.
From my opinion, Green Connection nie kacukan Aquaria + Petrosains.
Ada outdoor and indoor.
Yang outdoor nya jujur ku katakan sedikit berbau.


Saif suka tengok fish.
So, memang berbaloi bawak Saif datang sini.
At least dia boleh cuba lupa 'peristiwa berdarah' semalam tue.
Owh, u all boleh tengok pics yang Na ambil ek?
Banyak tau!



Saif senang hati, Mama suka hati, Papa tumpang sekaki!


Macam Aquaria kan?
Banyak ikan..
:)


Bukan ikan saja..
Ular
Labah-labah
Kala Jengking 
Lipan
Tapak Sulaiman
Belangkas
Macam-macam ada!
Ups, abg diatas cuba bagi Saif pegang ular.
He refused to do so.
Anak cek penggeli.


Dan hey, I ada several metres from them. 
Zoom jek nak snap this pics!
Euw, Na geli...
Huhuh..


Tengok Saif larikan tangan dia.
Heheh




Owh, Saif suka turtle.
;)


Nie gambar batu karang waktu Na snorkeling.
Owh tipu, heheh.
Nie pun ada di Green Connection.
Sebab kat sini pun boleh tengok, buat apa nak menyelam?
Heheh..
penakut!


Shark!
Lari......
Lagi satu sebab kenapa Na tak suka menyelam.
Wakaka, skang kat 551 lak galak siar cerita Jerung geget orang la, orang bunuh jerung la..
Mummmmmmmyyyyy..
Huhuh..




Lepas lama dikendong Papa, we let him free.


One happy family in KK.
Survived from the nightmare..


Dah sampai part Petrosains..
Heheh, banyak gila games kat sini.
2 tingkat babe!
Kira kalau bawak kids memang super berbaloi la!
Papa main smell and guess!



Jom naik kapal balik KL.


 Belajar anatomi tubuh manusia.


Mama + Saif + Paul.
Hehe..
Itu saja untuk kali ini.
Owh, pegi la Green Connection.
Untuk RM15, worth it!
(",)


1 comment:

alynna said...

haii...kakcik.Tk sempat nak borak aritu kat umah datin kan.Bestnya jalan2 + saif yg chumel...Kim salam kat dier yerk

- Kak Ina Hisan

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...