Saturday, September 4, 2010

2 bulan

Herm, let's talk about other matters 1st before we come back to the '2 months' thingy..


Dimulakan dengan gambar Saif happy la la la dalam keta.


Rambut mangkuk raya Saif.
Tima kasih Papa atas haircut yang sungguh cun nie.
:p


Sukanya Saif.
Macam tahu jek Mama nak gi beli baju Saif?


Oh, lapar ye sayang?
Japgi kita makan roti la, takyah makan plastik yang oi.


Hahaha..
Na tak pernah amik gambar seniri kat cermin camnie.
So, try la amik tadi.
Kat Alamanda.
Saif good boy duduk dalam stroller.


My sweetheart.
Tengah tunggu hubby bayar tadi, Na perasan rasa macam ada orang tengok2 Na.
Tiba-tiba, ada seorang hamba Allah nie tegur Na and mentioned that she recognize me & Saif as she's my silent reader..
Ups, merah muka Cik Nana.
Huhuh..
Hi Laila, thanks for reading and tegur me tadi.
:0
Teringat Na pernah jumpa Anita at KLCC and I was like, OMG, she's Anita..
The blogger! 
Tapi disebabkan rasa malu yang sungguh tinggi, Na cuma ushar Anita dari jauh tanpa tegur dia langsung.  Huhuh..
Skang me & Anita dah jadik kawan.
:)
Pasni, kalau ada sesapa yang reading my blog and terserempak Na dimana-mana, sila tegur.
Kita leh jadik kawan.
(",)


2 bulan.
Itulah masa yang perlu Na tunggu sebelum dapat balik my watch!
Benci!
Kena hantar gi kilang balik.



No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...