Thursday, June 24, 2010

Terpengaruh dengan Ultraman..

(",)
On the way nak gi makan, Saif tiba-tiba tunjuk ke langit and cakap "tue tue tue"..
Owh, it's a plane.
Tiba-tiba Saif sambil silang tangan..
"Hiyah, hiyah.."
Mama and Papa ?????
Apakah?


Rupanya Saif melakonkan semula aksi ultraman menyerang raksasa..
Huhuh..
Kalau korang pernah tengok Ultraman, sure nampak jet2 terbang pusing-pusing kat keliling Ultraman waktu lawan kan??
Ya, anak saya sudah terpengaruh dengan Ultraman.


Setiap kali nampak je plane, dia akan silang tangan dan cakap "hiyah, hiyah.."
-pengsan-
Owh dah nama anak lelaki.
Daripada dia main barbie doll, baik dia main ultraman2...
Huhuh...


Macam mana nak alih minat dia ke Barney bla bla bla nie.
But hey, Barney pun Saif suka.
Owh Ok la, he loves all cartoons..
(",)



1 comment:

Mrs. Amie said...

Hahaha..peminat Ultraman la nampaknya!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...