Thursday, June 24, 2010

30 hengget cukup ke nak makan kat Starbucks?

Satu tengah hari yang tenang.
Na baru balik dari shopping kain ela di Isetan.
Na suka beli kat Isetan sebab dah kenal dengan Salesgirl tue and MURAH!


Kain ela yang Na beli mostly range from RM 5 - RM 8 semeter.
Rm 5 x 4 meter = RM 20.
Kain ela untuk sepasang baju kurung ialah RM 20!!
Kain serious sedap pakai.
Lembut.
Tak panas.
Ish, korang pegi seniri la Isetan.
Tengok sendiri!
(",)


Ok, ok berbalik pada topic hari ini..
Berpeluh-peluh bawak kain ela untuk 5 pasang baju, tetiba ditegur oleh akak cleaner nie.
Mahu mintak tolong katanya.
Na ok jek.
Kecik tapak tangan, 4 meter kain ela Cik Nana tadahkan..
(",)


"Boleh teman saya beli makanan di kedai tue(sambil moncung tunjuk Starbucks)? Saya teringin nak makan kek nya tapi saya cuma ada 30 ringgit. Cukup ke tidak?"

Na = pengsan.

"Kak, saya pun tak pernah beli makanan kat situ tapi takpe, jom saya temankan Akak."


Na suruh staff Starbucks tue bagi muffin yang paling sedap kat Akak tue.
:)
Siap dapat air free for I also-donno-why reason.


Tercapailah hasrat akak tue untuk try Starbucks.
And Na happy sebab dapat kain ela dan tolong orang!
(",)




1 comment:

Cik Andam Hazlina @ Wideliabeauty.com said...

so sweeettt! 30 ringgit kat starbuck mkn sorang cukup.. teringin sgt la tu... ku pun lm x minum mocha blended.. adeh! sedapnya....

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...