Tuesday, June 29, 2010

Saif dan makanannya..

Saif dah tak nak makan bubur nasi.
Saif prefer makan nasi terus!
Heheh


So, Na try untuk pelbagaikan food Saif.
Sampai kadang2 jammed!
Fikir nak bagi apa la kat Saif nie.
:)


Nie spiralsspaghetti.
Papa yang masak untuk Saif.
Tapi pakai spirals instead of spaghetti.
So, senang Saif nak makan.


Yang nie baru try semalam.
Ish, tak tahu la nak letak nama apa.
Spirals bersalut salmon.
Boleh?
Heheh...
Sedap jugak.
(",)


Nie budak yang makan kedua-dua makanan di atas!
:)

3 comments:

nieda said...

good boy

p!nkerton said...

wah na, mcm sedap la na buat tu. i try buat jugak tapi tahirah tak brapa suka makan western huhu (ke mak dia buat tak sedap?) hahaha :p

CIK NANA said...

Nieda : ada masa good, ada masa tunjuk perangai gak nie.. ;)

Pinkerton : nope la, depends kat baby tue seniri. diorang ada taste seniri. Saif pun ada certain things yang dia tanak. :)meh kita cuba rmi2..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...