Tuesday, June 8, 2010

Keliru

                                         Kadang-kadang Na happy, kadang-kadang susah hati.

Kadang-kadang fikir nak buat apa sebab ada duit lebih, kadang-kadang rasa tercekik sebab tak tahu duit hilang kemana.

Kadang-kadang rasa hebat bila masak, basuh, sidai, lipat, iron bla bla bla tapi kadang-kadang sedih sebab tak cukup tangan buat kerja rumah even dibantu suami hebat!

Kadang-kadang best bila tengok CSI rasa wah aku nak jadik polis, tapi kadang-kadang rasa takut kena tuduh suka-suka hati tembak orang awam kejar orang jahat.

Kadang-kadang rasa macam can I have another 5 hours in a day padahal kadang-kadang rasa macam apasal la jam nie macam tak bergerak jek?

Kadang-kadang rasa langsing bila muat baju yang dah lama simpan lepas bersalin, tapi kadang-kadang rasa diri laksana gelembung belon yang comel.

Dan ah, kalau fikirkan kadang-kadang tu, sampai mati pun tak habis.
Tapi hari nie sungguh, rasa KELIRU.

Hish, hate dis feelings!


But I love my sun and my mon : that's for sure!

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...