Wednesday, June 9, 2010

Ayang, kalau selapis lagi seksi la..

Fuh, permintaan hubby untuk beli yang 'selapis' sahaja instead of berlapis-lapis membuatkan Na happy sebab dah 2 bulan tak beli botol susu baru.
(",)

Sebelum nie Na pakai MAM yang macam lego, kena pasang2.


Sila rujuk entry BOTOL SUSU nie untuk anatomi botol susu MAM yang jelas ok?
Na suka sebab basuh lebih bersih plus rasa macam sambil menyediakan susu untuk Saif, sambil mengerah minda membuat jigsaw puzzle botol.
Tapi sejajar dengan pertambahan usia Saif, beliau tidak gemar menanti terlalu lama untuk mendapatkan minumannya.
Maka, Papa memohon agar Mama menukar botol-botol susu kepada yang lebih SEKSI, cuma selapis sahaja.

Mama dengan tenang mangajak Papa ke Twins Baby untuk mencari botol MAM yang SEKSI.
Dapat!
Comel kan?


Hot pink ooooooo...
I bought twin pack contains hot pink and orange bottles!
(",)
Nampak anatomi ringkas botol di atas?
Tak perlu pasang-memasang!

Then, grab jugak trainer cup untuk Saif sebab Saif dah geget cup dia yang lama sampai berlobang-lobang!
Semua MAM simply because I'm a MAM lover!


Semua pics dicopy dari http://mymam.com.my/.
Sila surf untuk mencuci mata atau poket dengan barangan comel MAM!

1 comment:

(^-^) ieYoe (^-^) said...

brape rm mam yang selapis tu je sis? tengah mengsurvey gak nie sebab before nie dah beli avent tapi my son tak suke teats die..so i change guna teats mam on avent bottle..so far takde leak lagi...hehehe..
n now sedang mencari botol mam online..perhaps dapat harga lebih murah dari market kot..hehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...