Wednesday, April 28, 2010

Terguris lagi...

Baru saja Na cerita dalam entry semalam tentang Taman Negara Dalam Hati Nana nie..
Tiba-tiba hari ni Na rasa semua serba tak kena.
Duduk salah.
Berdiri tak selesa.
Semua pun tak sedap.

Then mula sedih.
It must be something but I don't know what is the thing..
:(

Dah la semalam hati terguris.
Aih, kenapa Cik Nana nie.

Teringat waktu pregnant dulu.
Kalau selalu Na ada sindrom CK, waktu pregnant upgrade jadik sindrom SDC (super duper cengeng)..
Betul.....
Tak percaya, tanya hubby!
Tapi takyah la gatal2 tanya, kang terkeluar semua kisah sedu-sedan tanpa sebab munasabah tue..
:)

Disebabkan hati gundah gulana.
Kalau makan pulut ikan masin yang Mama buat best nie!


Orang biasa makan ngan ikan kering, Na lak ada menu tambahan.
Sambal tumis ikan temenung kembong atau ayam!
Yummy..
:)

Yea..
Dah happy balik.
Tengok menu yang akan dimakan hujung minggu nie.
Pastu teringat lak budak comel kat umah tue.
:)


Rindu...
Love u bebeh!
Love Papa jugak!

1 comment:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...