Saturday, April 17, 2010

SInglet sepasang RM3.90 sahaja!!

 Na perasan yang Saif nie tak tahan panas.
Teringat waktu pregnant dulu Na memang kena berkipas sokmo.
Kat office kan dah air cond, tambah kipas lagi...
Huhuh..
Kalau boleh Saif nak berair-cond jek 24/7.
Tue pun Saif leh berpeluh-peluh lagi.. Huhuh..
Tapi of course la tak boleh kerap sangat terdedah ngan air cond kan?
In fact malam pun Na tidur pakai kipas je.

So, minggu lepas Na cari singlet untuk Saif.
Baju lubang-lubang untuk siang dan malam.
Siang boxerseluar pendek and malam seluar panjang.
Na cari di Mydin..
Jumpa la 2 helai baju tidur lubang-lubang.
Best woooo..
RM 7.90 jek sepasang.
(",)


The best part is bila Na singgah pusat pakaian Hari-Hari, Na jumpa singlet RM3.90 SEPASANG!
Wow...
Terus Na beli tiga pasang.
:)
Quality wise : lebih kurang macam OK Baby..
Puas hati..


Nie la singlet RM3.90 tue.
:)
Ada 3 colour.
Semua Na beli.


Mama kena simpan semua baju tidur Saif yang mostly long sleeve.
Banyak yang belum pernah pakai.
Mungkin simpan untuk adik Saif kot..
:)

3 comments:

~ SueHarriz ~ said...

Na..saif leh geng dgn harriz..harriz mmg xleh dipisah dgn baju lubang2 ..since kecik..baru dia selesa tido malam..dia ada more than 10 now, sbb mlm2 mmg pakai baju lubang2 je..kalo panas tramat bru psg ekon..ari2 biasa ,kipas je..jimat2 ..huhuu...xmo a duit abes byr bil letrik ajoo..hahahaa...

Anita, Mummy Adzryl said...

na, i pun suka gak kasi adzryl pakai singlet or baju 'aircond' ni. esp lately ni sbb panas sgt kan cuaca skang. huhuhu. murah sgt tu naa... i kalo leh cari seluar pjg sbb takmo lutut luka/comot. hehe. tp baju tetap nk yg lubang2. hehe.

CIK NANA said...

Sue : Heheh, GBL (geng baju lubang).. Na pun kena simpan sume bj long sleeve, pki baju lobang jek. Heheh... :)


Anita : Sian anak kita kan, panas. Tapi xpe, kalau Hari-hari tambah colour singlet tur, I akan beli lagi.. :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...