Tuesday, April 27, 2010

Sindrom CK.

Na sudah dijangkiti sindrom CK sedari kecil..
Aduh..
Is there any medicine to cure it?

Sindrom apa?
Herm...
Cengeng Keterlaluan..

Tengok tue sedih, tengok nie sedih.
Farewell org lain, Na yang nangis.
Jefri tak layak masuk Mentor pastu dia nangis sebab dia dah melawan cakap mak dia, Na yang rebeh.
Semalam tengok Football Tiger Star, pastu Nabil tersingkir sebab dia dah mengakibatkan team dia kalah, Na yang banjir.
Saif boleh meniarap, Na menangis dalam toilet sebab bb sitter yg nampak dulu dia meniarap instead of me!
Saif makan solid food for 1st time, Na menitis air mata dalam bilik.
Saif berjalan, Na menjerit kat umah bb sitter. Ok I admit, that was too much tapi tak tahan babe! Dalam hati ada taman.

Pendek kata banyak lagi la kejadian banjir yang berlaku dalam hidup Na.
Taknak la cerita kat sini.
Malu................

Haish, dah menginjak 27 tahun, a wifey, mummy somemore...
I need to change!
:)

Insya Allah.
Ke memang mommies semua ada syndrome nie?
Baik ngaku cepat?
So Nana ada geng!
Cepaaaaaaaat mengaku!!!!!!!!!!!!

7 comments:

Zezzatty said...

hahahhaa.paling tak tahan:dalam hati ada taman tu lah! =P

btw,i guess itu ialah naluri keibuan kot?i pon kalau tgk AF bole nangis.wkwkwkw.memalukan=P

Pelangi said...

hihihi..x tahan..nak gelak jugak..jgn mrh ye nana..actually, kak najwa ada sorang kakak ipar yg ada sindrom CK mcm nana ni..or dlm kata lain beriklim tengkujuh sepanjang tahun..hikhikhik..apo nk buek kan..bukan dibuat-buat tapi semulajadi..btw, cuba2 lah control bila agak nk banjir tu..hehe

ezan said...

dont worry nana.. ramai ni yang ada sindrom cam u ni.. tp betul tau.. kadang2 semua part pasal anak nak nagis.. tgk drama cerita sedih sket pun boleh nagis.. hehehe...

Anonymous said...

rilek cik nana...kita jd mama ni kena strong..akak pun cengeng masa bdk2 dulu tp bila dh jd mak ni,kuat semacam je.anak jatuh pun,akak leh control lg,tp hubby yg leleh...dh terbalik kot..

genny da bomb said...

errrrr..akak sedih..sedih jugak..tp takde la smp cam nana haahhahahaha..smp tgk tiger football star pn nk nangis kekkekee..mmg kelakar la nana ni..teringat muka nana yg suka sengih2 zmn belemoih2 dulu hihihi..

CIK NANA said...

Zatty : huk huk.. emosi terlebih kan? See, im not alone here! Zatty sokong I.. yeah!

K. Najwa : tengok tue.... asyik gelakkan nana jek! :( kang i nangis kang! cepat pujuk! tapi na skang dah strong ooooo... jgn main2.. nana dah kebal dan cekal!

Ezan : aah, saif pggl mama, papa pun nana dah mula herot-herot mulut, mata berair nak nangis!

Anon : nape tak tggl nama.. :) betul, paed pun ckp mama kena strong. so, baby kalau sakit akan cpt baik. will try!

K. Genny : Ala, nape ckp nana berlemoih dulu2?? kan semua dah tahu kebelemoihan nana.. tapi skang berlemoih gak! heheh.. :)

Elyn said...

haha i dpt sindrom CK ni kalau nak period je. bak kate mak i.... i ni hati kering ekekeek

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...