Monday, April 12, 2010

Sate Hj Samuri..

Na memang suka makan sate!
Sedap...


Tapi my hubby dislike..
So, Na kena makan sorang2..
Selalu Na order 5 cucuk sahaja..
:)



4 ayam, 1 perut.
Boleh jek order sikit2..
Kawan2 jangan takut nak order sikit tau, tauke takkan marah punya.
Bukannya kita tak bayar..
In fact, kita taknak membazir.


Alhamdulillah.
Kenyang.


Fokus sikit bagi korang nampak titisan kuah kacang yang marvellous itu!
Ngeh ngeh..

2 comments:

Elyn said...

my peberet food pun sate!!! nyum nyummmm

Papa-NtiQ said...

Saya baru jer upload pics masa makan kat satay hj samuri di shah alam baru2 nih. Not bad. Kuah dan sambal lain dari yang lain.
Senang2 jenguk blog saya kat www.blogmakanbest.blogspot.com topik pasal makan, makan dan...makan :) Kebanyakan review restoren2 menarik di area Johor maklum la orang JB kan tapi tempat2 lain pun ada.
Jangan lupa follow yer blog saya TQ bebanyak.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...