Sunday, April 11, 2010

Pelajar AF 8 yang terkeluar pada minggu ke * ini ialah...

Entah!
Tak tahu..
I am not into AF.

Never.

None.

Nil.

Na tak pernah terkejar-kejar nak duduk depan TV semata-mata untuk menonton AF.
Tak kira la musim ke berapa sekalipun..
Tapi Na tahu la jugak pasal AF sebab baca paper..
Yang sebenarnya, semua orang bercakap pasal AF..
Sebab tue la telinga ini tertangkap info tentang AF nie..

Walaupun Na tidak mengikuti AF secara khusus..
Tapi Na tahu serba sedikit tentang AF secara am..
Contohnya : Buat julung kali, selepas 7 musim, pelajar lelaki merupakan mangsa undi tak percaya audiences elimination!
See, Na tak la buta AF sangat!

Cuma Na rasa mual kurang selesa dengan elemen renjatan kejutan yang Na rasa tidak relevan sama sekali.
Seperti yang terbaru, kejutan untuk Adira(sumpah kena tunggu sampai pengacara sebut nama baru Na tahu ooooooo budak nie nama Adira).
Kisah motor bebop yang hilang.
Owh, kejutan apa tue??

Na cuma akan tengok menonton AF kalau kebetulan ter ON TV tatkala nak lipat baju atau sementara nak tukar channel.
Heheh, tapi tak pernah Na tengok sampai habis.
Sebab tak kuasa minat.

Mungkin Na tak minat sebab faktor usia.
Na sudah 27 tahun sedangkan peserta AF semua muda-muda belia.
Hahaha...

Dan satu peristiwa yang buat Na terus tak teringin nak tengok AF ialah waktu Na ingatkan ada peserta yang meninggal atau ditimpa kemalangan bila tengok beberapa pelajar menangis bagai nak rak, meraung-raung di belakang pentas..
Tiba-tiba dia kata, "lepas nie takde sapa nak menyanyi dengan saya dalam toilet,.........?" bla bla..
Na macam ??*(&*&%^%#$@?
Dia nangis macam tue just sebab kawan dia tersingkir?
OMG

Adios AF.

p/s : kepada die hard fan AF, jangan tersinggung k? masing2 punya pendapat kan?

p/ss : harga emas 916 ialah RM 133 as at today! owh, baru ingat nak beli gelang kaki.. :(

Dan eh,  Alif terkeluar minggu nie.

1 comment:

sabrina.h said...

hehe btl lar AF nie bosan..tp ms AF3 mmg sab tnggu2 diari or konsert sbb i love m.nasir ;) masuk AF4-8 mmg x layan lar...x de lar tertnggu tnggu nk tgk konsert or diari...x de pekdahnye heheheh

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...