Friday, April 2, 2010

Peha ayam KFC!

Tajuk yang sungguh mengujakan...
Haiiiippp Nana, jangan nak bayangkan peha ayam KFC tue..
Heheh...
~

~

~

~



  Sebelah kiri adalah peha Cik Nana berbalutkan jeans murah..
Dan sebelah kanan adalah peha cik adik manisku yang langsing!
Huhuh...
Sungguh besar perbezaannya kan?


Baju merah : Cik Nana
Baju hitam : My sis (kaksu)
Satu tangan gumuk, satu tangan kerempeng takde isi!
Keh keh keh (dengki sbenarnya)
Nak tahu kenapa ada perbezaan ketara diantara kami?

Sebab tatkala adikku cuma minum ice blended choc....


Kakaknya yakni Cik Nana sedang...

~

~

~

~


Now u guys have the answer rite?
Ish, agak2 la Cik Nana..
Macam nak terkam curry puff tue jek??

9 comments:

wina said...

hahaha!

samalah kite Nana, Wina pun dalam kategori 'peha ayam KFC jugak' :-)

mmg nk sgt turunkan berat badan, tp makin hari makin byk pulak kedai makan best² buka kat area rumah ni ~alasan~

Lea Shmea said...

hahaha apa la u kak nana. u make me laugh in the morning. sometimes lea pun jeles tgk my sister lg kurus. but then, kurus sgt pun tak best. biar la berisi. curve-a-licious bak kata my blog. :)

CIK NANA said...

Wina : betul,2 bukan kita tanak kan. Cuma sapa suh ada makanan sedap2 sana sini?? (yieha, alasan kuasa dua).. ;)

Lea : nie bukan dah berisi dah nie.. ni kategori heavyweight nie.. insya allah, tgh usaha.. :) ngeh ngeh leh caya ke?

p!nkerton said...

takpa2 kita dah beranak.. dia bujang lagi.. (ayat penyedap hati hihi)

Anita, Mummy Adzryl said...

huwarghh.. sama lag kita, na! i slalu jeles tgk my sist. dulu baju kitorg leh kongsi2 siap ada baju beli share2 lagi.. now ni sejak dah bersalin bagai, mak aiii... mcm apa jer badan ni! huhuhu.. tatau camne nak turun berat. kang kalo x makan, susu x kuar plak. isk iskkkk.. :(

ezan said...

ni ezan xyah compare ngan my sister ke apa... kalo u compare ngan ur sister u peha kfc... then kalo ezan compare ngan u.. sure ezan la pemenang peha kfc tu.. hukhukhuk...

CIK NANA said...

Pinkerton : mmg, mari sama2 kita sedapkan hati masing2.. :) ngeh ngeh ngeh..

Anita : Takpe, nanti kita diet sama2 k? btw, Na br nak ajak u breakfast sesama kat putajaya as u always do so..

Ezan : kita semua kan yummylicious! hehehe...

Elyn said...

peha ayam kfc la yg sedap..... kecik2 tak syiok (ayat penyedap hati sendiri keh keh)

CikLilyPutih said...

lom tengok kite lagi cik nana, lagi besau tau dari awak!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...