Monday, April 19, 2010

Asal marah je tulis kat blog, asal marah je tulis kat blog..

Habis?
Takkan nak tulis kat dinding toilet pulak?
Tue vandalisme namanya.
Kalau tulis kat blog tak salah.
Janji tulis kena berhemah.
Marah macam mana pun takmo la carut-carut.
Bagi la comel-comel entry tue
.
  Eh, to my NEW READERS.
Thanks for following me ok.
:)
:)
:)

Thanks jugak sebab mengkategorikan blog Cik Nana sebagai ~INTERESTING BLOG~ k?

4 comments:

~ As ~ said...

btl jg, takkan marah tulis kat dinding toilet...ahahaha

CikLilyPutih said...

sekali sekala menlepaskan kemarahan kat dalam blog tak pe tapi jangan seselalu tau, nanti readers takut nak baca. (cewah macam lak aku nie bagus sgt ek)

Amalina Hanisah said...

asal marah je tulis kt blog, asal tulis kt blog je marah... hehehe.. acah je! hye na! ;)

CIK NANA said...

As : kan? tak best ar nak tulis panjang2 camnie kat dinding toilet. habih dakwat pen.. ngeh ngeh..

Cik Lily : betul gak tue.. kang reader lariks lak. tp ada gak reader yg sokmo asek bukak blog kita just nak tengok kita tulis psl dia ke x.. HEHEH...

Amal : Asal asal asal asal.. hai amal!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...