Tuesday, March 23, 2010

Saif on board!

Na memang kurang berkenan nak lekat sticker/anything kat cermin keta macam nie..


Tapi Na suka baca org punya provided the words senonoh la..
Tak suka baca yang tulis merepek-merepek tue..
"Kiss my ***" la apa la..
(even maybe *** di situ bermaksud bumper keta tapi still x sopan kot..)
:)

Tapi, sejak balik dari percutian-indah-mommies-daddies-babies-di-PD, and dapat hadiah satu bumper sticker yang sgt unik...
Na terus tempek kat keta!


Hah?
Tak clear?
Okeh la, Na kasik ZOOM sket!!


Betul la..
Memang tulis SAIF ON BOARD...
Customized gitu!
So sweet of u darling..
:)

Then my sis selamba tanya, "Kalau ada 6 org anak nanti? Penuh la cermin blakang nie ngan sticker nama anak2 kakcik?"
Owh well Kaksu, Kakcik akan tempah utk each of my kids!
Or maybe only TWO because semua anak lelaki akan diberi nama Saif ......
Means that, semua nama anak2 lelaki Na akan start dengan Saif ...
Nama belakang jek yang akan beza!
And semua anak perempuan akan diberi nama NUR ... (contoh ye kawan2)

Macam family Na sendiri :

Lelaki :
1) SYAMSUL BAHRI
2) SYAMSUL AMRI
3) SYAMSUL ZIKRI

Perempuan :
1) SURIYA HANI
2) SOBRINA HANI (ini nama saya, kamu tahu x?)
3) SYAHIRAH HANI

:)

I like!!!!

6 comments:

:cahya: said...

i laaaiikkkk.... :)
n i..akan letak 'LR on board'...

wina said...

cute kan bumper sticker tu? Wina pun baru je order 1 tuk Kira :-)

amethyst said...

hhmmm cmtu kne la panggil bb rizq..

Anita, Mummy Adzryl said...

kitorg pun balik2 PD terus lekat tag 'adzryl on board' tu! hikk. comel! :)

CIK NANA said...

Cahya : hehe, cumel jek!

Wina : sgt cute kot! sooo personalized! dekat jek ngan hati.. :)

Inaz : psst, mmg panggil rizq kat umah kalau nak manja2.. :)

Anita : sape buat babe xtually? cute dowh!

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...