Monday, March 22, 2010

Saif dan kepalanya..

Urgh, Saif nie memang pantang kalau orang pegang kepala / letak something atas kepala / pakaikan something kat kepala dia..
Memang dia tak suka la..
Sepantas kilat dia akan trus buang or tepis.
Unless dolu-dolu la..
Waktu Saif still baby..
:)


Pasrah je la Saif ek??


Nie pun Ok lagi la..
Tapi mmg tak sampai la seminit!


Heheh, bila dah besar sket..
Uih, bukan main susah nak pakaikan cap kat Saif..
Ok cuba tengok pics below, bb Saif dengan cap merah nya..
:
:
:





Seems like Saif comfort with the cap rite?
Sebenarnya TIDAK!
Notice x semua pics nie focus muka jek, sebab tangan Mama pegang dua-dua belah tgn Saif!
Kui kui..
So that Saif takleh tanggalkan topi tue..
Terpaksa ar..
Nak gak gambar Saif bertopi..
:)


Heheh, end up by pics Saif yang bersungguh-sungguh nak buang kopiah Papa tue!
Ish, kamu nie Saif...
Kan bagus pakai topi..
Takde la panas sgt kepala tue..

8 comments:

Mrs. Amie said...

Hahaha..dah pandai kan Na biasalah tue.. Qaira jer yg tak tahu apa ada kat kepala dia.. smpai skrg kalau pakai headband tue, dia diam jer.. tapi bila dah amuk baru la dia garu2 kepala tanggalkan headband tue..hahaha.. lil baby nie mcm2 idea jer dorang nih!

p!nkerton said...

hehehe samelah dgn athirah, tak merasa dah nak pakaikan hairband ke topi ke huhu.. bila agaknya drg paham & tak tanggalkan eh? ;)

nieda said...

Saif rasa rimas tu..comel je tangan kecik tu nak cabut something dkt kepala..hehe

sabrina.h said...

rs nye kebanyakkan baby mcm nie kan..x suke klau kite pki kan headband ke topi ke...rania pun sama skrng nie,pki kan apa2 kt kepala dia,cpt jer tngn dia tue tarik2 smpai tercabut...

CIK NANA said...

Amie : nak la pakaikan diorg cap cun2.. nie x, seminit x smpi.. cabut!!! :)

Pinkerton : tggu lagi besar kot, bila dh paham yang :~ Mama pakaikan adik topi sebab nak bg adik nmpk lebih comel plus tanak bg adik panas kena matahari..~ :)

Nieda : aah, tangan kicik yang bulat! eheheh...

Sab : memang kan? Sabar je la.. takleh nak melawa.. ;)

honeylanz said...

salam kenal. comel nye saif..

tempe said...

nakalnye budak ni..anak sapa ni!!..hahah..ajak die g karok baru die ske..kalo stakat pkai topi x g karok bt pe..tul x saif?

CikLilyPutih said...

bebudak, diorg cepat rimas kot, sebab tu cepat2 nak tanggalkn topi

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...