Wednesday, March 17, 2010

The HOTTEST stroller in town.. Ever!

Well...
Saif memang sgt teruja kalau nampak jek Papa dia tolak benda alah nie!
Maka..
Untuk tidak menghampakan anak kesayangannya...
Papa pun memberi Saif peluang to ride this COOLEST stroller!!


Sorry pics tak clear sangat!
Gambar awal2 pagi waktu nak gi keje nie!


We're on our way..
Saif nampaknya selesa..
Kenapa tak ckp Saif prefer yang macam nie dulu??
Heheheh..



Here u go baby!
Jangan risau, skang Saif dah tak naik benda alah nie!!

7 comments:

:cahya: said...

hahhahaa...
sep duit mama kalau liya pon nak stroller mcm tu...

senioritasara said...

ehehehehe...tomel tomel....

Ena said...

muahahhaha..
tu pun leh jadi stroller yeh!.. eheheheh..

Mrs. Amie said...

huiissshh..very hot stroller nih! only Saif jer yg ada nih! hahaha.. comel jer.. ada jer idea2 tu...

CIK NANA said...

Cahya : betul. jimat duit oo.. :)

Sara : Suka dia naik benda tue..

K.ENa : Multi purpose troley! :)

AMie :Idea Papa tue.. suka buli anak.. :)

saya nora said...

alalala..saif mmg comel..

wanie amerie said...

comei la saif nek stroller tu..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...