Wednesday, February 24, 2010

Penimbang yang salahkah?


Yup..
I'm losing weight!
I'm not under JM5, Usana or whatnot..
Dan Na jugak tidak pernah skip any meal daily..
Maka I was wondering..
Kenapa ek??
*seronok actually*
Tapi of course I wanna know why..
So senang nak buat lagi bg dapat my before-marriage-zaman-anak-dara punya weight!
Ngeh ngeh..
:)

Oh, kecoh kan..
Macam la Na losing 41 kg mcm KEVIN, The Biggest Loser tue..
*oh, I heart him smpi burst into tears waktu he's eliminated*
I lose......
:
:
:
:
:
:
7 KG!

Is it because of my new job?
~~~~~~~
Or sebab Na selalu lunch lewat..
Make me kurang selera makan nasik so I turn makan..

*Na makan sengkuang, timun, taugeh, telur jek.. Cucur tak makan*

Kadang2 makan


And minum lak just..

Adakah itu puncanya???


To en Hubby dearie mucuk2...
Kindly prepare the RM**** yang telah dijanjikan as Ayang dah nak mencapai target!
Muahahaha...
:)

Syukur Alhamdulillah

*all pics taken form MR google!

9 comments:

ezan said...

wah byk tu 7 kg.... tahniah na... jealous tau ezan camni.. bila la lemak degil kat bdn ni nk turun.. :(

~ As ~ said...

wauuu 7kg!
sangat memberansangkan, mgkin sbb tak mkn nasi kot :-)

Ena said...

Manyakkk nyer 7kg tuw...
chaiyok3x.. leh la dapt RM dr mr hubby nanti ekk!..

Zezzatty said...

woooooooooooooooooooooo

tahniah!jeles ni!

im losing some weight too..tp xdelah byk..eheheh

syadz said...

nana..kami jeles..nk trun 7kg gak..nk kwen..cpat2 pk cmna ble trun..pastue ble bg petua..

ielya said...

tahniah...

nanti kalau dah tau punca camane bole turun cite dalam blog ek. nak gak try. hehehe...

CIK NANA said...

Ezan : U dah slim mlim kan..? huhuh..

As : makan nasik sekali sehari adalah wajib! ngeh2..

K.ena : lagi 3 kg then certain amount akan di debit dr acc en hubby. kah kah(gelak jahat)

Zatty : hik hik, sebab keje ke ek?? I never attach to project and once I do, trus lose weight! huhuh..

Syadz : ala, hpa dah cumel lote la syadz! (pss : miss d old time.. waktu hpa sapu peanut butter kat kami n buna!)

Ielya : tengah carik puncanya!! :)

senioritasara said...

fewwwwwwwwiiiiiiiittttttttttttt hot mama coming through!!!!

CIK NANA said...

Saraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.....

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...