Wednesday, September 30, 2009

BB SAIF ADMITTED.. :(




Tak sempat update the cronology lagik..
Just a quick story..
My baby admitted @ Columbia Asia Hosp, Puchong since Monday (28/09/09) bcoz  of Hand Foot & Mouth..
And cannot be discharged up to today (30/09/09)..
Pray for the best tomoro...
Later frenz...

Sunday, September 27, 2009

RAYA, RAYA.. YEA!

Na nak story-mori psl raya..
Sekali tak leh upload pics..
Sekeping pics budak ticik nie jek leh..
Ni bb Saif di pagi raya..
Tdo lak dia..
(",)
Later eh fwens...





Friday, September 25, 2009

HEHEH, NA MEN@NG!

Buat pertama kali...
Na menang hadiah sampingan untk contest AKSI MENARIK DI HARI RAYA.....
Yea.... Yea.... Yea...
Kawan2 leh check sini....

Na menang kategori ENTRY PALING KREATIF..
(",)
Tak sia2 cek buat pantun!

So, Ive received the gift from CUTE MIUT dd 16/09/09..
Last day Na keje...

Hadiah berupa...

:

:

:

:


Jam
TQ SO MUCH!


Dah la Na mmg GREEN lover!!
I love HIJAU!!
Especially ijau2 shrek + incredible hulk nie...

hahahah...

Anyway, tq so much cik cute miut..
Ada jodoh, Na masuk lagi!
Yieha!!!!
:)

Sunday, September 6, 2009

~CUTE SLEEPING BABY CONTEST~

Belek2 pics dlm my folder...
I found several photos of my bb while he's sleeping..
So, I decided to try the ~CUTE SLEEPING BABY CONTEST~ organized my Baiti..
And I choose....

BABY'S NAME : SAIF RIZQ BIN SHAHRUL ZAIRI

D.O.B : 20TH FEBRUARY 2009

P.OB : HOSPITAL PUTRAJAYA

MOTHER'S NAME : SOBRINA HANI BT AHMAD TAJUDDIN BUKHARI

I luv this pics just because :

BB Saif nampak mcm sangat tenang....

And of course me as a Mama will happily seeing my baby in deep sleep..

Ah, wordless...

I just love dis pics...

And about blog Love My New Life, I found this blog to be sooo girlish and sweet...

Pendek kata, menyejukkan mata yg menyinggah...

Berbuka puasa minum ais,

Bersulam dengan si kuih la lepat,

Marilah jenguk Love My New Life,

Sekali singgah, terus melekat!

~GOOD LUCK CIK NANA~

Tengok sket syaratnya....

Syarat penyertaan :

1. Penyertaan terbuka kepada semua para2 ibu n blogger.. ~I AM ONE~

2. Perlu lah menjadi FOLLOWER Love My New Lifedan add my link nie di bloglist anda ~I'M FOLLOWING U~

3. Buat entry contest bersertakan 1 gambar ur baby anda yang sedang tidor yang paling cute,chomel sekali... ~DH UPLOAD YG PALING CUTE~

4. Terhad untuk satu penyertaan sahaja (kang rabun juri nk pilih pemenang..huhuhu)dan umur bayi ketika itu hendakla dalamlingkungan usia 3 - 12 bulan ~YEAH~

5. Perlu disertakan dengan NAMA BABY, BIRTH DATE, PLACE OF BIRTH & NAMA IBU6. Kemudian add banner contest kat side bar beserta ngan link contest nyer skali ~DONE~

7. Nyatakan skali aper yang special tentang blog Love My New Life ~DAH~

8. Sila tinggal kan link peyertaan anda di comment yerk.. ~DONE~

Friday, September 4, 2009

~CONTEST : KENANGAN SUASANA DI HARI RAYA~

Lepas contest :

KISSES OF LOVE (yatiey chomeyl)
I LOVE HIM/HER (halen)..


Na teringin lak nak masuk
KENANGAN SUASANA DI HARI RAYA organized by ~CuTeMiUt78~...

Ramadhan disambut dengan penuh kesyukuran dan keinsafan...
Syawal dinanti dengan girang...

Gambar yang Na pilih ialah.....

Whose in the photo : ME AND HUBBY

When : 1 SYAWAL 1429


Venue : MY HOMETOWN @ SUNGAI PETANI
(",)

Berseri-seri pengantin baru,
Tambah berseri bila 'berisi',
Suami tercinta sudah setuju,
Di sg petani raya dirai...

Dengan tekad dan jati diri,
Cubalah sayang berhenti merokok,
Puas kucari dimana suami,
Rupanya nun.. dia atas pokok.

Syawal disambut dengan ceria,
Ramadhan berlalu tinggalkan kita,
Alangkah indah beraya berdua,
Tambah indah andai bertiga.

Wahai cutemiut nilailah saya,
Kalau menang rezeki anak,
Namun saya takkan kecewa,
Andai entry ini tidak berjaya.

(",)

K, tgk sket dia punye rules....


PERATURANNYA :
  1. Anda mesti la mempunyai blog anda sendiri.. tak blh tumpang blog org lain dan sudah semestinya anda adalah seorang blogger.. (tak kisah tegar ke tak tegar) ~NA IALAH BLOGGER SEPARUH MASAK~
  2. Add blog cutemiut ni kat blog list anda. Tak perlu jd followers.. tapi klu nak nak jd followers pun dialu2kan.. gak la.~I"VE FOLLOWED U~
  3. Uploadkan banner kat atas ni dan MESTI letakkan kat side bar korang berserta back link ni http://cute-miut78.blogspot.com/2009/08/contest-kenangan-suasana-di-hari-raya.html ~ADA TEPI TUE, CUMEL JEK~
  4. Selain banner tu kat n3 korang tu mesti ada link ni.. http://cute-miut78.blogspot.com/2009/08/contest-kenangan-suasana-di-hari-raya.html klu takde back link ni so penyertaan anda automatik disqualified ~ADE KAT ATAS~

SYARAT2 :

  1. Hantarkan satu keping gambo anda yg paling unik bertemakan suasana di hari raya.. tak kisah la nak gambo camne pun.. janji unik dimata anda.~DONE~
  2. Nyatakan kenapa anda rasa gambo tu paling unik dengan buat satu karangan yg unik lagi kreatif..berapa patah perkataan pun tak kisah la.. janji karangan tu unik dan kreatif.~DONE~
  3. Buat n3 berkenaan contest ni kat blog anda dan hantar link2 n3 tu ke ruang komen n3 ni.. dan klu blh buat sticky mode lagi senang utk aku terjah nnti..~DONE~

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...