Thursday, December 10, 2009

TAG : ABOUT.... HUBBY? :)


Ok, mcm tak percaya Na akan buat tag from Mommy Mia...
Sebab tag kali nie lain dr kebiasaan (bukan psl baby, self)
Tapi pasal SUAMI...


1. First time jumpa with your hubby bila and kat mana

First time jumpa on 25th January 2007 (Thursday). Dekat pintu office, Na nak masuk si dia nak keluar..

2. Love at first sight?
Herm, ada getar dalam dada... :)

3. Who is he when the first time u met him?
OTAI kat my section.. (doesn't mean that he's OLD sgt k?) (",)

4. How long it takes for him to ask u out for a date?
3 months.. 

5. First place dating di?
KLCC

6. How he proposed?
Ok, Na dah mula senyum2 simpul and sure hubby akan malu2 kucing kalau terbaca nie..
Si dia melamar (ayat tak tahan) Na di TAMAN TASIK TITIWANGSA. Oh-oh, bukannya bend on his knee or so whatever.. Ngeeeee, si dia tanya whether Na sudi hidup bersama selamanya ngan dia.. :) The best part is, si dia meluahkan kata2 tapi mata meliar tengok ikan dlm tasik, tengok tali kasut, muka dah merona merah... At that time, Na tahu yang si dia IKHLAS.. :) And I agreed!

7. Special date with your hubby?
COUPLE : 10th June 2007
SEMAI JANJI (tunang): 23rd December 2007
IKAT KASIH (nikah): 25th MAY 2008

BUAH CINTA (d.ob bb saif): 20th FEBRUARY 2009

8. Changes that he asked you to do?
Jangan kuat merajuk sangat! (oh, Na ikut tau....)

9. What is about him that you love so much?
Segalanya. Dr hujung rambut ke hujung kaki, Na cintakan Shahrul Zairi sepenuh hati! Yes, he's not perfect neither, but for me he is the NEXT TO PERFECT!

10. What is about him that u wish he would change?
QUIT SMOKING
Even he's not perokok tegar, sekotak boleh tahan sminggu lebih, tp Na tak suka!!
*Abg, Ayang series nie..*
11. You will lose your mind n crack your head when he?
Smoke..

12. You will smile tru your eyes for the whole day when he?
Bila si dia kurang merokok, Na sangat hepi. Smpi boleh senyum sorg2!

13. complete below sentences
"My love towards my hubby is as big as...?
Oh-oh, kasihku untuk si dia adalah melimpah ruah.. Tidak ada apa yang dpt membayangkan mewahnya sayang dan cinta Na pada si dia.. :)

Ok, 1st time Na nak tag orang :

kak ipar ku syg : kak za!
drama mama : bai
oghe kelate : yatieychomeyl
kakak yg cute miut : kak rina
my ex housmate : nur osama

sesapa nak buat pon ok!! ;)

4 comments:

:cahya: said...

waaahhh...nak buat gak la...

CIK NANA said...

hi cahya! ;)
sila buat jgn malu2...

~Ich bin Nana. Ich liebe dich~

Amacam cahya? Boleh survive x kat deutschland kalau itu jek tahu! :)

yatie chomeyl said...

aah ambo keno tag jugop..okeh, nti bilo2 ambo buat deh ;)

CIK NANA said...

haha, yatiey.
ambo nak tahu gak kisah cinta demo.. hehehe :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...