Friday, December 11, 2009

~SERIUS BABY 2009 GIVEAWAY~

Banyak betul Mommy punye birthday ujung2 tahun nie..
Dan ramai gak yang organize contest sempena tarikh istimewa mommies nie..
Termasuk la IBU RIFQI..
Herm.., Na pon tgh mood men`join contest!
So, meh kita ramai2 join SERIUS BABY 2009 GIVEAWAY!

Jom jengah T&C contest kali nie..

Be my follower and add my blog kat korangnye list....(OK IBU)
Tepek banner yang dicipta khas untuk contest ni kat sidebar korang…(OK IBU)
Buat entry tajuk macam entry yang I buat ni..(OK IBU)
Contest ini terbuka kepada anak korang yang berusia 1 hari hingga la 3 tahun...(OK IBU)
Ini paling wajib ni!!!Sila tepekkan pic sicomel korang dengan wajah yang serius...letak pic yang sangat2 serius je...mesti ada kan...xkan pic masa senyum n sengih je korang simpan...Letak banyak2 pun xpe,nti yg paling serius i akan amik...(OK IBU)
Pastu letak la nama penuh anak korang ,tarikh lahir n umur diaorang sekarang...(OK IBU)
Make sure ur entry link back to mine..(OK IBU)
Tarikh tutup penyertaan before 31st December 2009(OK IBU)
Last skali,tinggalkan korangnye penyertaan kat dalam comment box entry ni k..(DONE)

Nama anak : SAIF RIZQ BIN SHAHRUL ZAIRI
D.O.B : 20th FEBRUARY 2009
AGE :  9 MONTHS ++

Nie pics yang paling series...






5 comments:

Zezzatty said...

comel giler la saif ni!

~ SueHarriz ~ said...

alamakkk..xleh nk masuk la contest serius ni. harriz cm susah je nk wat muke serius. haaa..so ni la SAIF yg digembar gemburkan sgt HENSEM tu ehh..huyoooo...mmg ensem ok. =)

Drama Mama said...

wakakakkaka...seriousnya bb saif!! tapi apsal aunty rasa nak gelak tengok saif serious eh? hiks

CIK NANA said...

Aunty Bai, tak baik tau!
Saif tengah nak buat drama tue.. :)
Sila tekut sket ek dengan ke-seriousan saif!

Anonymous said...

Your blog keeps getting better and better! Your older articles are not as good as newer ones you have a lot more creativity and originality now keep it up!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...