Wednesday, December 16, 2009

~ CONTEST : CERIA SI AYAH BERSAMA ANAK ~

Bismillah hirrahman nirrahim...
Na nak join contest anjuran bersama FASHAdan PU3ZDINI...

CONTEST : CERIA SI AYAH BERSAMA ANAK



Wah, 1st time nak 'pertaruhkan' my bb and hubby utk contest!
Hehehe, boleh ek Pa??
Pics ceria funny bb Saif and Papa mmg banyak...
Tapi Na pilih pics yang paling cumel la!!
Hahah.. :)

Dan pics yang Na pilih is :



PAPA : SHAHRUL
BABY : SAIF


Syarat2
1. Wajib menjadi follower Fasha dan sposor Pu3zdini ~~~ cam kenal jer si sponsor nie kuang3x (kalo salah sorang dikira tak lengkap ok..) (DONE)
2. Add link Fasha ke dlm bloglist anda(DONE)
3. Semestinya MENEPEK banner di sidebar blog kesayangan anda. Banner tersebut hendaklah di link dengan link ini.(DONE)
4. Sesiapa yg nak join nie kenalah ada blog..klu x mcm mana nak nilai nanti..(I DO OWN ONE)
5. Umur anak mestilah dari dah pandah senyum hingga 12 tahun..(NOTED)

Cara2
1. Upload 1 sahaja gambar aksi ceria si suami bersama anak anda.. klu banyak kang juling lak bijik mato mak cik ngan juri2 nak menilainyo..kihkihkih(BAIK)
Upload 1 gambar si ayah dan anak beramai2 pun boleh tp pastikan ianya CERIA..
2. Nyatakan nama si ayah + anak. Nama glamour je tau..x yah pjg@ buat ponek jo jari jemari menaip...hehehe (OK)
3. Buat entry tentang contest ini pada blog anda. Dalam blog tersebut mention dan link ke blog Fasha (no link back will be disqualified) (OK)
4. Sila tinggalkan comment dan link contest anda HANYA di post entry ini (DONE)

1 comment:

Drama Mama said...

haa sungguh ceria gambar ni. good luck ya, hope you win!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...