Wednesday, November 25, 2009

YA, NA HAPPY! :P

Hidup Na biasa saja...
Kadang2 dapat apa yang Na nak..
Kadang2 terlepas peluang...
Kadang2 sedih sket..
Selalunya hepi memanjang...
:)

Kadang2 rindu nak balik kampung...
Ada rezeki, sampailah Na ke rumah bonda dan ayahanda..
Kebetulan pulak rumah my in laws n my parents sehala saja..
So kitorang akan balik kedua-dua rumah without fail setiap kali balik kampung..
:)
Lucky me...

Kadang2 Na cuma boleh beli 3 out of 5 stuffs yg ada dlm my list sbb bajet tak cukup...
Pon Na masih hepi..
Takde masalah..
Beli yg penting dulu, kemudian nanti kalau ada rezeki lebih boleh beli lagi brg lain...

Enuff said, Alhamdulillah Na happy...
Hidup bahagia..
Dengan family, hubby n baby...
Tak lupa frens...
Yes, I am happy...

Apa motif entry nie??  Sebab ada org yang wondering whether I am happy or not...
Na dah jawab kan??
Na happy!!
:)
Dan kamu, cuba2 lah utk happy....

1 comment:

Amalina Hanisah said...

yeayyy! im happy that u r happy! hehehe... :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...