Friday, November 13, 2009

KIRANYA AKU KECEWA KALI INI... MUNGKIN TIDAK...

Na percaya dengan Dia..
Na sangat2 faham apa yang terjadi memang punya alasan tersendiri..
Kenapa mesti jadi begini bukan begitu...
Eh, apasal things can go 100% berbeza dengan apa yg dirancang??
Herm, semua ini berlaku atas mahu Nya...

Na tahu itu..
Tapi kali ini memang betul Na kecewa..
Apa yang Na mahukan, yang telah hampir dalam genggaman..
Tiba2 pending bcoz of only-he-knows-why-this-happens..
Tipu kalau kata Na tidak pilu...

Na sudah lakukan yang terbaik..
Dan telah berjaya..
Namun ada yang merintang laluan Na..
Apakah??

Tolong tunjukkan jalan yang sesuai utk Na Ya Allah..
Jangan Kau uji aku dengan dugaan yg hampir buat ku putus asa..
:(


Hahah, this entry being updated TODAY!
Oh, dalam rasa senak yang menghimpit..
Apa yg Na mahu seakan menjauh pergi, tak dapat dicapai hanya kerna Na-harus-berkorban-untuk-kecemerlangan-bersama..

Looking at the other side,
Ah, gembira Na tatkala acc bank tiba2 masyuk oleh rezeki dr langit..
And loan Na jugak sudah approve...
Apa lagi, oh okay..
Na masih 'laku' bila diterima di 'situ'..
Yang paling best, herm, disayangi...
That's why he refused to release me...
(",)
Maka penat jerih Na kerja sudah diiktiraf...
Being acknowledged by him...
Bagus2...


Jadi, setiap yang berlaku ada hikmahnya!!
Suka Na!!! 
Tanak sedih2...
Not good for my health n bb n Papa...

2 comments:

~ShaFeRLicioUS~ said...

Dah la tu Na..
balik lah raya aji nii..

CIK NANA said...

oh-oh, memang kcik akan balik raya haji.. bulan dec juga akan pulang.. :) best balik kg! both sides pf course.. herm, kiciwa kcik kerna tidak dpt apa yg didambakan.. ini bukan barangan mewah kerna cik nana tidak pernah crave those things.. huhu, balik nanti bakal ku huraikan apa yg mengganggu! :(

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...