Saturday, October 24, 2009

MISTERI

Masa Na kat PD...
Bangun pagi Rabu tue, Na tengok ada satu missed call..
010 3655721
Pukul 2.23 pagi tau..
Adoi, cuak Na..
Sapa plak kol pepagi buta nie...

The next day lak, my hubby had a missed call from the same no...
Pukul 5.35 pagi...
Then my hubby try call, x dpt or masuk voice mall...

And bila Na kol, somebody pick up the phone tapi x ckp apa2...
Lari.......
Na takut!
:)

Dulu waktu single-mingle, Na berani sangat..
Leh stay up study pagi2 buta kat U..

Leh nengok cite antu tanpa kenyit2 mata...

Tapi sejak Na pregnant anakanda kesayanganku bb saif tue...
Na jadik penakut sangat!
Nape la jadik mcm nie..

Back to the topic, kalau no tue actually no my fwens (should be our fwens la kan sbb she/he called both of us), ampun maaf dipinta sbb tak jwb kol tue..
Tapi kan Na dah called u back, nape tak jwb..
Ah, tanak la ckp..
Takut!

7 comments:

senioritasara said...

na....i sejak pregnant pon mmg xtgk langsung citer mcm tu.act b4 kawin pon dah start...sbb duduk sorang2 masa kerja...eoiiiii takut sgt.padahal masa muda2 ( chewah ) kemain lg...xtakot lgsung..

CIK NANA said...

perubahan hidup agaknya!!
heheh, tp kat umah seniri pon i takut nie.. mcm mana?? heheh

~ n.u.r ~ mommy wannabe said...

hani, 1st - ada lagi ka org pakai 010 skrg? bukan tu no lama ATUR ker?? btw, i mmg ada dgr apartment maybank mmg berH.....huhuhuhu in fact kalau u tau citer yg apartment kat fraser hill lagi la misteri tau...huhuhuh WaAllahu'Alam

CIK NANA said...

nor, i pon pelik no nie zaman2 dulu ada la..
tp i takut gila beb!! uhuh...
pasni mmcm nak gi bungalow lain lak tp pikir byk kali... :)
u tahu kan bungalow PD tue besar... Imagine kitorg 3 org jek tau..
Sbb weekdays, so my family and FIL cannot join..
aiyak..
lariiiiiiiiiii

CuTeMiUt78 said...

uish... no misteri la ni.. klu betul your freind pun.. napa tak bila di call balik tak jawap.. sungguh misteri la

CIK NANA said...

jangan biarkan diri anda diselubungi misteri...

sumysya said...

same r..dulu masa bujang berani...pastu masa pregnant slalu mimpi hantu terutama pas nengok cite antu...skang da tk brani nengok cite antu2 seram2 giler walaupun after 1 year deliver...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...