Saturday, October 31, 2009

~CONTEST SENYUMAN CERIA SI COMEL~

ONLINE CONTEST~SENYUMAN CERIA SI COMEL.



Hadiah yang ditawarkan adalah:

Pemenang Utama x 1 org:


Outdoor fotografi selama 1 jam
~unlimited shots~
~1 sticky album dengan 20kpg gambar terbaik~


******************

Pemenang sampingan x 2 org:


Voucher fotografi SMILEYKIDZ bernilai RM50

Ok, Na love both prizes...
Na rasa nie contest yg ramai sgt participate sebab the PRIZE...
Oh oh, siapa yang nak bagi FREE PHOTOSHOOT oi??
Siap ngan sticky album lagik??

And the rules are so simple..
Tak perlu pening2 fikir apa...
Cuma uploadkan several pics of my baby...
Yang sedang SENYUM, SENGIH, HEPI, CUMEL, dan CERIA...

So guys, boleh lagi join nie...
Ramai2 serbu SMILEYKIDZ and leave your link there...
Insya Allah...
Untung sabut timbul, untung batu tenggelam..
Untung Na, hubby and bb saif kalau berjaya menambat hati juri...
*peace to juri*

Hari nie 30th Oct 2009, so u all ade lagi beberapa jam  utk chip in this contest!
Sebab contest nie berlangsung dari...


15th Oktober 2009 - 31 Oktober 2009 jam 11.59mlm.
Terbuka kepada si comel berusia 1day - 4 thn sahaja.

Cara2 penyertaan?

Jadi Follower SMILEYKIDZ dan Add SMILEYKIDZ di dalam bloglist anda `DONE`

Letak banner contest ini di sidebar blog anda dengan link ke entri ini `DONE`

Buat entri mengenai Online Contest ~ Senyuman Ceria Si Comel ini di dalam blog anda `DONE`

Kemudian, upload gambar si comel di dalam entry tersebut dengan senyuman yang paling ceria/happy/sweet. TETAPI hanya SATU (1) gambar terbaik akan di nilai. `DONE`

Jangan lupa nyatakan nama si comel dan umurnya. `DONE`

Dalam entri tersebut pastikan anda mention dan link ke SMILEYKIDZ . `DONE`
AMARAN: no link back will be disqualified

Bila anda dah puas hati dengan entry tu, TINGGALKAN komen dan LINK entry tersebut di dalam ruang komen entry online contest ini. `DONE`

Tetapi sebelum itu..sila baca syarat2 penyertaan di bawah:
Syarat-syarat Penyertaan dan disclaimer:

Terbuka kepada semua mommies/daddies yang mempunyai anak berusia 1hari - 4 tahun.

Anda boleh upload seberapa banyak gambar senyuman si comel TETAPI hanya SATU (1) gambar terbaik akan di adili.

Dalam gambar2 tersebut, mestilah gambar INDIVIDUAL. Kalau ada 2 orang dalam gambar itu, secara automatik gambar itu tidak akan di adili.

Kalau anda ada lebih dari seorang si comel, boleh upload gambar mereka tetapi MESTILAH gambar INDIVIDU tau!!


Enuff said, Na introduce bayi dalam gambar nie...


ANAKANDA NA DIBERI NAMA :
SAIF RIZQ BIN SHAHRUL ZAIRI


DILAHIRKAN KE DUNIA PADA :
20 FEBRUARI 2009


SEKARANG MENCECAH USIA :
8 BULAN, 1 MINGGU dan 4 HARI



 (",)

(",)

(",)

(",)

(",)

(",)

(",)

(",)

(",)

(",)

(",)


~THE END~

4 comments:

senioritasara said...

alahaiiii sgt cuteee the smile.jap lg smile to the camera ok syaang

wina said...

salam kenal nana

jumpa dr blog mommies yg gi photoshoot tu :-)

~nannoor said...

Salam Ziarah dari SMILEYKIDZ

Terima kasih kerana menyertai ONLINE CONTEST~SENYUMAN CERIA SI COMEL.

Entry anda telah di review.

Good Luck!!
:)

~nannoor
SMILEYKIDZ photography

CIK NANA said...

sara : dah jpa kan kita?? nice to meet u.. even Na segan sket...

wina : salam kenal to u too.. nanti ada gathering lagi, kita gi sama2 okeh?

nannor : oh, entry Na sudah diterjah.. moga berjaya.. :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...