Sunday, September 6, 2009

~CUTE SLEEPING BABY CONTEST~

Belek2 pics dlm my folder...
I found several photos of my bb while he's sleeping..
So, I decided to try the ~CUTE SLEEPING BABY CONTEST~ organized my Baiti..
And I choose....

BABY'S NAME : SAIF RIZQ BIN SHAHRUL ZAIRI

D.O.B : 20TH FEBRUARY 2009

P.OB : HOSPITAL PUTRAJAYA

MOTHER'S NAME : SOBRINA HANI BT AHMAD TAJUDDIN BUKHARI

I luv this pics just because :

BB Saif nampak mcm sangat tenang....

And of course me as a Mama will happily seeing my baby in deep sleep..

Ah, wordless...

I just love dis pics...

And about blog Love My New Life, I found this blog to be sooo girlish and sweet...

Pendek kata, menyejukkan mata yg menyinggah...

Berbuka puasa minum ais,

Bersulam dengan si kuih la lepat,

Marilah jenguk Love My New Life,

Sekali singgah, terus melekat!

~GOOD LUCK CIK NANA~

Tengok sket syaratnya....

Syarat penyertaan :

1. Penyertaan terbuka kepada semua para2 ibu n blogger.. ~I AM ONE~

2. Perlu lah menjadi FOLLOWER Love My New Lifedan add my link nie di bloglist anda ~I'M FOLLOWING U~

3. Buat entry contest bersertakan 1 gambar ur baby anda yang sedang tidor yang paling cute,chomel sekali... ~DH UPLOAD YG PALING CUTE~

4. Terhad untuk satu penyertaan sahaja (kang rabun juri nk pilih pemenang..huhuhu)dan umur bayi ketika itu hendakla dalamlingkungan usia 3 - 12 bulan ~YEAH~

5. Perlu disertakan dengan NAMA BABY, BIRTH DATE, PLACE OF BIRTH & NAMA IBU6. Kemudian add banner contest kat side bar beserta ngan link contest nyer skali ~DONE~

7. Nyatakan skali aper yang special tentang blog Love My New Life ~DAH~

8. Sila tinggal kan link peyertaan anda di comment yerk.. ~DONE~

6 comments:

Baiti @ Mizz Zizee said...

salam terjahhh..yeyaaahh..huhuhsesi megechekk..heheh..dear my blig link tak der kat list blog u lerkk..nnt add er...heeheh..ala tomei tomei tido mata rapat erkk..heheheh

CuTeMiUt78 said...

wah.. good luck k.. hadiah dah dipos dah.. nantikan dpen pintu k

senioritasara said...

alalalla tomelnyeee baby saif tido ni.....nana, baju RL tu dah habis dear.u nak ke?t i try carik lagi...

C!K N@N@ said...

yeah sara, na nak saaaaaaaaaaaangat!!! kalau ade n tak menyusahkan u la tau..

Drama Mama said...

comel ya saif tidoq. hope he wins! good luck

CIK NANA said...

tq drama mama + sara... ;)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...