Friday, September 4, 2009

~CONTEST : KENANGAN SUASANA DI HARI RAYA~

Lepas contest :

KISSES OF LOVE (yatiey chomeyl)
I LOVE HIM/HER (halen)..


Na teringin lak nak masuk
KENANGAN SUASANA DI HARI RAYA organized by ~CuTeMiUt78~...

Ramadhan disambut dengan penuh kesyukuran dan keinsafan...
Syawal dinanti dengan girang...

Gambar yang Na pilih ialah.....

Whose in the photo : ME AND HUBBY

When : 1 SYAWAL 1429


Venue : MY HOMETOWN @ SUNGAI PETANI
(",)

Berseri-seri pengantin baru,
Tambah berseri bila 'berisi',
Suami tercinta sudah setuju,
Di sg petani raya dirai...

Dengan tekad dan jati diri,
Cubalah sayang berhenti merokok,
Puas kucari dimana suami,
Rupanya nun.. dia atas pokok.

Syawal disambut dengan ceria,
Ramadhan berlalu tinggalkan kita,
Alangkah indah beraya berdua,
Tambah indah andai bertiga.

Wahai cutemiut nilailah saya,
Kalau menang rezeki anak,
Namun saya takkan kecewa,
Andai entry ini tidak berjaya.

(",)

K, tgk sket dia punye rules....


PERATURANNYA :
  1. Anda mesti la mempunyai blog anda sendiri.. tak blh tumpang blog org lain dan sudah semestinya anda adalah seorang blogger.. (tak kisah tegar ke tak tegar) ~NA IALAH BLOGGER SEPARUH MASAK~
  2. Add blog cutemiut ni kat blog list anda. Tak perlu jd followers.. tapi klu nak nak jd followers pun dialu2kan.. gak la.~I"VE FOLLOWED U~
  3. Uploadkan banner kat atas ni dan MESTI letakkan kat side bar korang berserta back link ni http://cute-miut78.blogspot.com/2009/08/contest-kenangan-suasana-di-hari-raya.html ~ADA TEPI TUE, CUMEL JEK~
  4. Selain banner tu kat n3 korang tu mesti ada link ni.. http://cute-miut78.blogspot.com/2009/08/contest-kenangan-suasana-di-hari-raya.html klu takde back link ni so penyertaan anda automatik disqualified ~ADE KAT ATAS~

SYARAT2 :

  1. Hantarkan satu keping gambo anda yg paling unik bertemakan suasana di hari raya.. tak kisah la nak gambo camne pun.. janji unik dimata anda.~DONE~
  2. Nyatakan kenapa anda rasa gambo tu paling unik dengan buat satu karangan yg unik lagi kreatif..berapa patah perkataan pun tak kisah la.. janji karangan tu unik dan kreatif.~DONE~
  3. Buat n3 berkenaan contest ni kat blog anda dan hantar link2 n3 tu ke ruang komen n3 ni.. dan klu blh buat sticky mode lagi senang utk aku terjah nnti..~DONE~

1 comment:

CuTeMiUt78 said...

salam jengah sini.. mekacih sebab sudi menjoin kan diri... eemmmm memenuhi syarat dan peraturan.. tahniah qualified utk contes ni... good luck k

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...