Sunday, August 16, 2009

~CONTEST I LOVE HIM/HER~

Today is the due date for I LOVE HIM/HER CONTEST that I found kat blog HALEN..
Agak2 leh qualified lg tak??
Boleh la Halen... Boleh la... :)
Gambar yang paling Na suka dan menunjukkan yang Na sangat2 sayang dan percaya suami Na ialah.....

Gambar ni diambil during my hubby's office family day cum our 1st ANNIVERSARY at Krabi, Thailand...
Waktu nie kami telah dikurniakan seorang bayi lelaki cumel ~SAIF RIZQ~ dan dia berusia 3 bulan bila kami berdua terpaksa 'meninggalkan' baby Saif dengan Nani dan Bapak Toknya di KL agar kami berdua boleh terbang meraikan ulang tahun pertama pernikahan kami!!
Bukan tak sayang anak tapi baby Saif terlalu kecik utk dibawa jalan2 dan lagipon masa tue (23/05/09), H1N1 baru menular...
Bahaya....
Na suka gambar nie sebab ini kali kedua Na naik motor sepanjang hidup Na..
TAK TIPU!
Na penakut gila nak naik motor...

Kali pertama ialah pada tahun 2002 kat UiTM Merbok bila Na terpaksa naik motor ngan member(pompuan k..) utk submit assignment (last min beb)..
Tue pon dh nak kena lepuk ngan member sebab amik masa 15 mins nak bonceng...
Heheh.. Jerit2 tak payah ckp la....
BERKUMANDANG...

Dan nie kali KEDUA..
Bezanya kali nie naik dengan SUAMI tercinta on our 1st anniversary...
Hubby sewa scooter and pujuk Na bonceng...
Disebabkan that's our special day and demi memenuhi impian hubby...
Na setuju nak bonceng...
Na percaya / yakin dengan hubby and that's why Na tak jerit2 lagi waktu naik motor...
Yieha....
Sebab tue Na sayang pics nie...
Tapi of course la Na lagi SAYANG hubby!!!
So tue kenangan terindah Na + hubby for our anniversary....

~NOKHTAH~
Syarat-syaratnya....

1. senaraikan my blog to ur bloglist. DONE

2. buatkan satu entry berkenaan contest i love him/her!!! DONE

3. upload gambar yang anda rasa paling bermakna saat anda bersama si dia selain gambar kahwin. DONE

4. ceritakan mengenai gambar yang anda pamirkan ceritakan apakah yang anda lakukan untuk menghargai si dia pada ulangtahun perkahwinan anda. DONE

6. tinggalkan jejak di bahagian komen sahaja untuk saya semak penyertaan anda. DONE


GOOD LUCK CIK NANA!

4 comments:

iedaLUVsham said...

hi nana! salam kenal =) good luck ek, wahh...lomantik gitew nek moto togeder geder ;)

C!K N@N@ said...
This comment has been removed by the author.
senioritasara said...

waaaaaaaaaaaaaa sgt romantik niiiii

C!K N@N@ said...

sara : syg dis pics... sgt memberi kenangan....

ieda : salam kenal jugak for u...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...