Tuesday, June 2, 2009

HELP, I NEED BOOTEES FOR BB SAIF!

Petang ni Mama ada misi nak mencari BOOTEES bb Saif.. Fuh, susahnye nak carik bootees untuk anakanda ku ni.. Sebab his feet cannot fit into most of (or can I say ALL) his bootees anymore.. Fuh, poning palo den nak carik lain nie... Dah banyak yang Na beli tapi sure kantoi kat betis.. Sebab as seen in the pics, betis anakku ni sungguh montok + tembam... Tue pasal bootees sume dah ketat! Last Tuesday, me + hubby + kaksu went to Sogo, to find several stuffs for bb Saif. Beli la bouncer (extra untuk tinggal kat umah bb sitter), baju sket, adiah untuk bb Adalia (my niece) and bootees (lagik???)... Na nampak mcm2 bootees yang sgt cumel.. Bulu2, ade cartoon.. Cumel sgt, tapi I keep reminding myself- " Sabar Na, ur moon is a BOY!!" Fuh, kalau bb girl, confirm Na beli.. Tapi satu lagi yang tak bestnye, sume bootees yang cumel2 tue tebal sgt... mcm kat overseas lak rasa... Skang ni kan global warming... Asek panas bb Saif, kalau psg aircond slow, berpeluh2 putera hati mama tue.. That's why kitorang beli bouncer yang lubang2 tue.. Kena angin sket kat anakanda tembam tue..
Ade satu bootees ni yang Na suka sgt, gift from Pzah (my BFF)... Skali jek saif pakai sebab my hubby jeling jek I.. Ye la, lelaki... Mana la suka benda funky2 nie... My hubby kalau boleh nak bagi bb Saif pakai stokin (mcm stokin keje dia jek)... Heheh...

Nie stokin yang best.. ANAKKU.. Lembut je kain dia.. I like.. Tapi dah tak muat jugak...

Saif's foot satu ketika dahulu...

Alamak, seluar yang sama.. Heheh, waktu ni bootees dia dah ketat2... Yg oren nie pon skang dah tak leh pakai.. Dah masuk plastik dah, tgh fikir nak simpan or bagi kat orang..

Tue stokin yang Papa belikan.. Like org tua kan.. Ada tiga pasang..


BB Saif dgn stokin baru...

Lagi satu, kaler biru...
Tue lagi satu hobi bb Saif...
Angkat kaki tinggi2.. Exercise gamaknye..

Untuk menjelaskan lagi kenapa bootees bb Saif dah tak muat...
Tengoklah sendiri betis bb Saif nie..
And nilaikan..
(",)

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...