Monday, May 11, 2009

SEPET@NG DI KLCC..

We both took a leave on 7th May 09.
Xtually, need to settle our passport kat Imigresen Subang Jaya..
Then, decided to bring little Saif to KLCC..
Sbb Mama teringin sgt nak mkn kat Chili's..
This is FIRST TIME bb Saif outing...
Serious tak tipu, 1st time bb Saif gi jejalan...
Here my baby, happily enjoy his ride..
In the red stroller, a gift by Uncle Nizam..
TQ Uncle, bb Saif love RED stroller..


Finally, we arrived at Chili's KLCC.
Tapi ramai sgt so our turn would be after half an hour..
Tgk bb Saif pon nak review menu..
Mcm la dia leh makan... Heheh

Ok, cuba teka benda tersembunyi dlm gambar kat bwh nie...
Heheh, ye betul yg tersembunyi ialah anakku bb Saif..
Dia dah terlena sbb lama sgt tggu nak dpt table..
And unfortunately, x leh bwk msk stroller...
So, tpaksa la bb Saif tdo atas kusyen tue..
Tada...
Saif sleep soundly on the cushion..
TQ for the jeans-gift from Pakcik(my in law)..

Close up sket pipi tembam anak Mama nie..
Cian, cayang Mama tertido kat Chili's ye..

Na order grileed chicken with Mushroom sauce..
(Err, xtually Na tak igt nama penuh dia)
Heheheh...
And my hubby ordered Lamb Shoulder..
Fuh, sedap giler my hubby punye..
Mine is just boleh la...
Baru beberapa suapan, suddenly Saif wake up and merengek..
Tak tahu la sbb dia rasa tak selesa tido atas kusyen or dia ngigau..
Trus Na bwk dia tgk view kat tingkap...
Senyap lak, kalau duduk kang bunyik balik...
Heheh, tapi kami tak berjaya habiskan makanan tue sbb banyak sgt la...

Pas makan, kitorg bwk bb Saif jejalan kat air terjun kat luar KLCC tue..
Waktu nie dia dah mula monyok...
Imagine, kitorg kuar umah kul 7.20 am and at 2pm++, we still at KLCC..
Saif belum dpt enuff rest lagi...

Dan bila muka bb Saif mcm nie...
We decided to go home...
Sian Sayang Mama tue..
Dah penat ye yang..

Masuk je keta..
Little Saif minum susu and...
ZZZZzzzzzzzz....
(",)
Tido dia atas Mama...

BISIK BULAN : INDAHNYA MELIHAT TUMBESARAN ANAK DI DEPAN MATA..

1 comment:

~ n.u.r ~ mommy wannabe said...

haaaa dah tgk dah...siannyer baby saif.....

hani, settle kan passport tu nk p maner?? holiday somewhere??? :-p

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...