Tuesday, January 20, 2009

ID@M@N BERBED@ D@RI RE@LITI..

Lookin' back at 2007, I thought my first car would be MYVI.. I think MYVI is really kewl....... I really don't care bout the specification or so whatever.. Yang Na tau, MYVI tu cuummmmmeeelll sangat.. So, when I received my offer letter, I want to buy a WHITE MYVI.. Yieha, but then kita hanya merancang tapi pengakhirannya tetap Allah yg menentukan... Kiranya, waktu tue kebetulan pulak MR RIGHT muncul dlm hidup Na dan ajak Na to settle down, so terpaksa la Na tolak dulu impian untuk memiliki kereta pertamaku -MYVI... Ups, takde takde.. Na tak menyesal sket pon...
So, berkahwin la Cik Nana and En Shahrul.. Empat bulan kahwin, my hubby bought me a car.. Herm, not MYVI but Na redha.. Kui kui kui...
Tapi yg tak bestnye, hubby I kata the car is for me tapi Na tak dibenarkan 'menghias' kete tue.. Ape cer ni yang?? Dia takut Na buat kete tu mcm nie...
Err, hello cik abang.. Ayang nak letak butterfly jek dlm kete tue, takde la buat smpi mcm nie.. Boleh ek bang, rama-rama jek... Boleh la... Boleh la...
Tapi tahun nie, Na jatuh hati kat kete nie...
Pergh, andai bisa ku miliki... Nape la ko kuar lmbt sgt??? Kalau tak sure Na beli yang nie... Canggih gile la, design dia cun.... Na suke!!!!!
Bayangkan kalau Na yang bawak..... (",)
BISIK BULAN : CAR DEPRECIATES AGAINST TIME.... :)

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...